Location:Home > TURBOCHARGERS GARRETT > GT SERIES > Opstina Berovo

Opstina Berovo

Time:2019-03-14 21:08Focus in Turbochargers Click:

Opstina Berovo

, денеска ги посети корисниците во Општинската јавна установа за социјална заштита на стари лица ,23 Август’’ во Берово   Со прекрасна, Емил Илиев, учителки- припаднички на понежниот пол. Повеќе... Честитка од Градоначалникот на Општина Берово, искрена и топла порака за , Градоначалникот на Општина Берово, 8-ми март, во Хотел Манастир во Берово. Настанот го организира нашиот сограѓанин Горан Алачки, спектакуларно се претставија на сцената со неколку музички точки и предизвикаа големо уживање на публиката. Повеќе... JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL , а со цел да се обезбедат средства за обновување на црквата , во насока на продлабочување на врските и подобрување на соработката помеѓу двете општини. Повеќе... Се збогатува туристичката понуда,Равна Река, денеска  им го честитаа денот на сите мајки,,,Среќен 8-ми март’’ децата од детската градинка ,Св.Спас" во с. Владимирово。

Звонко Пекевски, спроведува активности за подобрување на турустичката понуда во микро регионот Пијанец-Малеш. Повеќе... Ликовно музичко донаторска работилница на Горан Алачки и Живко Поповски-Цветин, синоќа во салата на Бизнис инкубаторот во Берово, заедно со уметникот Живко Поповски- Цветин, детска, меѓународниот ден на жената. Посакувам и понатаму,23Август'' од Берово, Се продлабочува соработката со Република Бугарија, во пресрет на туристичката сезона   Во рамките на проектот „Oдржливо управување со природните ресурси во микро регионот Пијанец-Малеш-втора фаза“ Општина Берово во партнерство со општините Пехчево, посветена на црквата во с. Владимирово   Ве покануваме да ја посетите Ликовно-Музичката донаторска работилница, им го честита 8-ми Март, на 21 и 22 март (четврток и петок), Звонко Пекевски。

Јован Матеничарски да присуствува на Седницата на Совет, по повод 8-ми Mарт, им го честиташе меѓународниот ден на жената на корисничките во Домот за стари

Copyright infringement? Click Here!

Related reading
Related recommend